FÅ GRATIS FORSLAG TIL DIN FEST

Alle leverandør har haft møde og besøg af BY LUX – Vi sikrer os at de løbende lever op til den lovede standard. Vi er konstant i dialog med vores leverandøre og har et tæt og godt samarbejde.

Eventplanlægger | Firmafest Kick offJulefrokostPolterabendFødselsdagTeambuildingHerreaftenJubilæumsfest | Åbningsreception | Promotion | Piger til Musikvideo | Gæstebartender | Kunstnere | Eventpiger | Promotion | TV | Messer | Studenterfest | Bryllup | Messer | Svendegilde

Sådan fungerer det
For gratis festplaner

Du vælger de aktiviteter du ønsker.

Du kan enten udfylde formularen eller ringe til os, så sætter vi tid af til en samtale med en event planlægger

Gennemgang af Festplanen.

Vi sender et oplæg til dig på mail 1-3 dage efter vores samtale

Så er du klar til dit event.

Du kan vælge selv at kontakte udbyderne, vi har foreslået eller få os til at booke det ind til dig.

Du kan også ringe til os og få en festplan

Kontakt os på +45 71 99 32 26

Vi er til for at sørge for at du får den absolutte mest spektakulære uforglemmelige aften, med helt unikke oplevelser.

Skal du holde et større event, firmafest eller bryllup, har vi også professionelle eventkoordinator med mange års erfaring.

Hvordan kan det være gratis : Vores samarbejdspartnere er betalende annoncører på vores hjemmeside, vi har besøgt dem alle og kan derfor med garanti godkende alle services via vores hjemmeside! Udfyld formularen og få tilsendt den optimale plan til dit event, du kan følge den 100% eller plukke det der passer bedst til Jer !

Hvilke sikringer har jeg?
For at sikre mod snyd og kvalitet

1

Samtlige firmaer har vi besøgt.

Vi har besøgt at vores samarbejdspartnere og ved præcis hvad du kommer ud til og hvad de tilbyder.

2

Andre’s oplevelser med leverandøren.

Vi gør meget ud af at få tilbagemeldinger af vores kunder, både RIS og ROS som vi videre formidler til vores partnere.

3

Stram politik i forhold til snyd!

Vi har aldrig oplevet nogle af vores kunder blev snydt, men du kan være sikker på at vi ville følge sagen til dørs.

Gratis festplan

Du kan få en gratis festplan – Eller vi stå for det hele ?

Hvis du skal holde et større arrangement og ikke selv ønsker at være tovholder under hele forløbet og på selve dagen, da kan du med BY LUX EVENT APS få en professionel Event planlægger til kun 6000kr inkl. moms. Vores direktør Ditte Engelbert har mere end 500 Events i bagagen og er med inde over alle arrangementer vi har igennem huset i event koordinator afdelingen. Her kan du være sikker på at der bliver kræset selv om den mindste detalje!

Vi lever af uforglemmelige fester

Vores force er at holde mindeværdige, eksklusive event hvor “farven på væggen” er præcis som du har forstillet dig, bare bedre. Når du har en event-koordinator fra BY LUX EVENT har du ingen bekymringer, du kan læne dig tilbage med en sikker følelse af at alt bliver ordnet. Vi skaber med garanti en WAUW oplevelse på dagen!

Sådan fungerer det
For eventkoordinering med professionel eventkoordinator

Du kontakter BY LUX.

Du kan tage kontakt til os via siden, ringe eller sende os en mail, så vil vi hurtigst muligt sætte dig uforpligtende i kontakt med en event koordinator.

Vi afholder et møde.

Efter vores indlenden samtale, hvor vi finder ud af om vi er det rette match for jer, da vil der blive planlagt et møde, det kan enten være telefonisk eller ved fremmøde hos jer.

Reservationerne foretages.

Nå det endelig oplæg er færdig og godkendt på mail, foretager vi alle reservationerne for Jer og i afregner selv direkte med hver enkelt udbyder. Vi tilbyder også at være tilstede under selve eventet hvis nødvendigt.

Klik her og læs mere event koordinator